Ania D.: "Doskonale smakuje w naleśniku połączenie mąki pszennej i jaglanej, naleśniki są delikatniejsze niż z samej mąki pszennej, są też delikatnie słodkie. Możne jest robić ze słonym lub ze słodkim nadzieniem."
Feeria smaków i aromatów, niezapomniane wrażenia wizualne. Takie danka sprawiają, iż na buziach wielkie uśmiechy się pojawiają, a atmosfera przy stole od razu cieplejsza i milsza się staje.
Korzystam z Waszych przepisów z dużym powodzeniem. Dziś mam okazję dać coś od siebie. To szybkie danie, np. na kolację. Są pyszne na gorąco, a wg mojego męża jeszcze lepsze na zimno.
Pomidorowo-ziołowy, z dodatkiem aromatycznych przypraw. Ja podałam do warzyw z grilla, do tego były ziemniaczki, też z grilla :) Następnym razem zrobię może do warzyw na parze lub lekko podduszonych na oliwie i np. makaronu.