Cebula to bardzo fajny dodatek - musi być tylko baaaardzo cieniutko posiekana. Będzie wtedy lekko chrupiąca, ale nie ostra. Od jej posiekania możemy też zacząć całe przygotowania - wtedy dodatkowo straci na ostrości.
Herbatka: "Zachciało mi się [...] guacamole - pojechaliśmy do supermarketu, a tam się akurat awokado skończyły :-((( No to zaeksperymetowałam. Ugotowałam brokuła [...] Pastę nazwałam brokomole - na pamiątkę mojego niespełnionego marzenia ;-) Polecam."
Jadłam podobną sałatkę w jakiejś knajpie. Nie dość że smaczna, to jeszcze urzekająca wyglądem :) Jeśli użyjemy fasolki z puszki, przygotowanie będzie wręcz ekspresowe.
Sylwia 7 Jurek z pl.rec.kuchnia: "Właśnie go zajadam. Jest pyszny. To sernik na murzynku. Warto wypróbować. Na spodzie ciasto murzynkowe, a masa serowa pycha, wilgotna i mniam. Smacznego."
Agata Solon: "Świetnie smakują z kaszą gryczaną, gotowanymi brokułami, kalafiorem, fasolką szparagową, surówką z marchewki. Zwłaszcza dzieci to-to lubią."