7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: ovo-wege
Składniki: dla 4 osób4 nieduże ziemniaki
4 jajka 4 pomidory 1 cebula 400 g białej fasoli z puszki 80 g czarnych oliwek sól pieprz sos winegret: 4 łyżki oliwy 4 łyżeczki soku cytrynowego Przygotowanie:1. Ziemniaki ugotować w mundurkach, obrać i pokroić w talarki.
2. Jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić w plastry. 3. Pomidory pokroić w cząstki. 4. Cebulę drobno posiekać. 5. Wszystkie składniki wymieszać i polać sosem winegret.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2000-07-10 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: na podstawie "Chudnij z nami" Wydanie Specjalne nr 3/2000 "Super Linii" - miesięcznika promującego zdrowy tryb życia (przepis przerobiony na wege)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sałatka nicejska z fasolką szparagową (ovo-wege)Sałatka z fasolki szparagowej z ziemniakami (bez ograniczeń) Sałatka z czarnej fasoli i białego makaronu z czarnuszką (wegańska) Sałatka z pieczonymi ziemniakami, jajkami i fasolką szparagową (bez ograniczeń) Kotleciki z quinoa i białej fasoli (bez ograniczeń) Szybkie kotlety z białej fasolki (wegańska) Sos do spaghetti z białą fasolką (wegańska) Biała fasola w duecie z kukurydzą (wegańska) "Tofu" domowe z białej fasoli (wegańska) Fasolka po studencku (biała fasolka w sosie pomidorowym) (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |