7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Surówka chrupiąca (owocowa z papryką)



Rodzaj diety: wegańska & RAW

Składniki: dla 1 osoby

1 jabłko
1 papryka
1 kiwi
1 łyżka oliwy
1 łyżeczka soku cytrynowego
natka do posypania

Przygotowanie:

1. Z jabłka wykroić gniazdo nasienne, nie obierając pokroić w plasterki.
2. Z papryki wykroić gniazdo nasienne, pokroić w kostkę.
3. Kiwi obrać i pokroić w plasterki.
4. Składniki wymieszać i polać marynatą z 1 łyżki oliwy, 1 łyżeczki soku cytrynowego, posypać natką.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2000-07-10 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Chudnij z nami" Wydanie Specjalne nr 3/2000 "Super Linii" - miesięcznika promującego zdrowy tryb życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Surówka owocowo-warzywna z muesli (lakto-wege)
Surówka warzywno-owocowa Birzomaja+ (wegańska & RAW)
Surówka owocowo-warzywna (z selerem) (wegańska & RAW)
Chrupiąca surówka z sałatą lodową, cykorią i selerem naciowym (lakto-wege)
Surówka owocowo-zbożowa - muesli (musli) (wegańska)
Chłodząca czerwona surówka: pomidor, papryka i truskawki (wegańska & RAW)
Surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą, papryką i ogórkiem (wegańska & RAW)
Surówka z pekinki z papryką (doskonała na przedwiośnie) (wegańska & RAW)
Surówka z kapusty pekińskiej z jabłkiem i papryką konserwową (wegańska & RAW)
Surówka z kapusty pekińskiej z papryką, kukurydzą i miętą (wegańska & RAW)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas