7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:2 białe rzodkwie (daikon) (300 g)
2 jabłka 100 g truskawek 2 łyżki soku z cytryny sos: 1/2 szklanki jogurtu naturalnego 1/4 szklanki śmietany kremówki cukier szczypta imbiru Przygotowanie:Rzodkiew umyć, obrać i pokroić na cienkie plasterki. Jabłka umyć, usunąć gniazda nasienne i pokroić w kostkę. Truskawki umyć, osączyć i poprzekrawać na pół. Wszystkie składniki wymieszać.
Przygotować sos: śmietanę ubić, wymieszać z pozostałymi składnikami. Sałatkę skropić sokiem z cytryny i polać sosem.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Chłodząca czerwona surówka: pomidor, papryka i truskawki (wegańska & RAW)Surówka z kapusty białej i czerwonej z jabłkiem i grejfrutem (lakto-wege) Surówka z kapusty białej i czerwonej z chrzanem i wiśniami (wegańska & RAW) Zupka biało-czerwona z ziemniakiem, buraczkiem i tofu (wegańska) Kolorowa surówka z kapusty białej i czerwonej z marchewką i ogórkiem (lakto-wege) truskawki w czerwonym winie (lakto-wege) Daikon gari - biała rzodkiew a'la imbir gari (dodatek do sushi) (wegańska & RAW) Sushi nasze ulubione - z awokado, marynowaną białą rzodkwią i papryką (wegańska) Zupa z truskawek w czerwonym winie (wegańska) Surówka z białej rzodkwi (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |