7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:2 litry mleka, 2 łyżki mleka w proszku i jeden jogurt naturalny
Przygotowanie:2 litry mleka, 2 łyżki mleka w proszku i jeden jogurt naturalny wlać do garnka i podgrzać. Następnie przelać do termosu obiadowego i pozostawić na 5 godzin. Można także zawinąć garnek w ręcznik, aby nie stracił ciepła. Gotowy jogurt wkładamy do słoiczków i wstawiamy do lodówki. Jogurt może w niej stać 2-3 tygodnie
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-04-19 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: grupa dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor: P.S.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Jogurt 3 (lakto-wege)Jogurt 2 (lakto-wege) Domowy jogurt (lakto-wege) Jogurt po bośniacku (lakto-wege) Cynamonowy jogurt (lakto-wege) Jogurt czekoladowy z pomarańczą (lakto-wege) Jogurt domowy (dali) (lakto-wege) Jogurt z czereśniami i jagodami (lakto-wege) Jogurt z tofu jedwabistego (wegańska) Jogurt z płatków owsianych (wegańska & RAW) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |