7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: dla 1 osoby1 grejpfrut
pół ogórka 1 pomidor 100 g sera żółtego (najlepiej edamskiego) 3 pieczarki pół łyżeczki oliwy Przygotowanie:1. Grejpfrut przekroić na pół, miąższ wyjąć, odlać 2 łyżki soku.
2. Ogórek, pomidor i ser pokroić w kostkę. 3. Pieczarki pokroić w plasterki. 4. Wymieszać pokrojone składniki. 5. Farszem napełnić połówki grejpfruta. 6. Sok grejpfrutowy wymieszać z oliwą i polać połówki owocu. Wskazówki i uwagi:Przepis przerobiony na wegetariański.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2000-07-10 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: na podstawie "Chudnij z nami" Wydanie Specjalne nr 3/2000 "Super Linii" - miesięcznika promującego zdrowy tryb życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Herbata grejpfrutowa (wegańska & RAW)Witaminowa sałatka grejpfrutowo-truskawkowa (wegańska+miód) Bananowo-grejpfrutowy koktajl z migdałami (wegańska & RAW) Serowe pralinki (lakto-wege) Serowe kotlety (bez ograniczeń) Salsa serowa (lakto-wege) Tarta serowa (bez ograniczeń) Sznycle serowe (bez ograniczeń) Makaron z sosem serowym (lakto-wege) Makaron z sosem serowym 1 (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |