7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:oryginalny, świeży ser mozzarella
pomidor bazylia oliwa ocet balsamiczny (winny też może być) pieprz czarny (świeżo zmielony) Przygotowanie:Minimum to oryginalny, świeży ser mozzarella w kostki, pomidor w kostki lub plastry, bazylia, wszystko razem z odrobiną oliwy, odrobinką octu balsamicznego (mam, to używam, ale chyba winny też może być) i pieprzem czarnym (tradycja nakazuje świeżo zmielonym, aczkolwiek ostatnio dostałem zmielony pieprz biały z Włoch, który bije na głowę wszystkie pieprze, jakie próbowałem).
Wskazówki i uwagi:Podawać z bułką francuska, bo pewnie niesolonego chleba typu toskańskiego nie dostaniesz, a przepisu niestety nie znam.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-02-22 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: gr.dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor: Marcin Maruta
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sałatka Caprese z rukolą (lakto-wege)Caprese dla ubogich (wegańska) Makaron a'la caprese (wegańska) Sałatka z amarantusem 2 (wegańska+miód) Sałatka z jajek (ovo-wege) Sałatka szopska (lakto-wege) Sałatka wielosmakowa (lakto-wege) Sałatka pod gruszą (lakto-wege) Sałatka z biedrzeńca (ovo-wege) Sałatka z kurkami (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~Joanna 2002-02-21 00:00:00.0