7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:fasola
rodzynki 2-3 lyzki przecieru pomidorowego 3 lyzki cukru 3 lyzki octu 2 kwasne jablka lyzka majeranku lyzeczka soli, pieprzu, sosu sojowego, imbiru, pol szklanki rosolu. Przygotowanie:Fasole ugotowac na miekko. Odcedzic.
W zaroodpornym, glebokim naczyniu umiescic ugotowana fasole (okolo 2 litry), duza garsc rodzynek, 2-3 lyzki przecieru pomidorowego, 3 lyzki cukru, 3 lyzki octu, dwa kwasne jablka pokrojone na male kawalki, lyzke majeranku, lyzeczke soli, pieprzu, maggi, imbiru, pol szklanki rosolu. Dobrze wymieszac, zapiec przez godzine. Podawac z ryzem lub chlebem. Wskazówki i uwagi:przerobione na wege
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-02-24 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: gr.dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor:magdalenab@aol.com (MagdalenaB)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Fasola zapiekana z jajkami (bez ograniczeń)Ryż zapiekany z marchewką, fasolką szparagową, pomidorami i parmezanem (lakto-wege) Zapiekana z soi (lakto-wege) Zapiekany tost (lakto-wege) Grzyby zapiekane (lakto-wege) Brzoskwinie zapiekane (bez ograniczeń) Bakłażany zapiekane (bez ograniczeń) Kalafior zapiekany w serze (lakto-wege) Bakłażany zapiekane z grzybami (lakto-wege) por zapiekany w zupie (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~Sławek z Wrocławia 2012-07-16 20:55:44.041