7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki:

ćwierć kostki masła
2 ząbki posiekanego czosnku
długa bułka lub chleb

Przygotowanie:

Ćwierć kostki masła wymieszać z 2 ząbkami posiekanego czosnku. Długą bułkę lub chleb ponacinać, ale nie do końca, aby spód trzymał się razem. Posmarować między każdym plastrem tym czosnkowym masłem, zawinąć w folię i piec 20 minut. Podaje się w folii, aby za szybko nie ostygł, każdy urywa sobie plaster.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-02-25 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: gr.dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor:magdalenab@aol.com (MagdalenaB)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

Przed chwilą spróbowałam i jest za przeproszeniem do kitu. Zwykły chleb z czosnkiem.
~olcha000 2011-09-22 15:56:25.211

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Crostini czyli chleb czosnkowy (wegańska)
Zupa czosnkowa z pomidorami podawana na chlebie (wegańska)
Gorące jabłka łasucha (wegańska+miód)
Gorące pikantne brzoskwinie (wegańska)
Gorący talerz brokułów (wegańska)
Zupa-krem cebulowa z grochem i grzankami czosnkowymi z chleba żytniego (wegańska)
Orkiszowo-bakaliowy gorący kubek (wegańska)
Proste zagięte banany gorące (wegańska)
Chleb z marchwią (ovo-wege)
Kotlety z chleba 1 (bez ograniczeń)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas