7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:28 dag konfitur,
1l wody, sok z cytryny. Przygotowanie:W przegotowanej, gorącej wodzie rozprowadzić konfitury. Dodać kilka kropel soku z cytryny. Oziębić i wlać do szklanej wazy lub wyporcjować.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-02-16 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: gr.dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor:Z.Wodecki
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:
poziomki,sok z cytryny ,woda i blender miksujemy i sobie pijemy
~purqu 2007-06-22 00:00:00.0 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Chłodnik poziomkowo-truskawkowy z maślanką (lakto-wege)Kwas z soków: poziomkowego i porzeczkowego (wegańska) Kompot z truskawek (wegańska) Kompot "suszony" (wegańska) Kompot wigilijny (wegańska) Konfitura z pomarańczy (wegańska) Konfitura z jarzębiny (wegańska) Konfitura jabłkowa (wegańska) Kompot jabłkowy z goździkami (wegańska) Kompot jabłkowo-śliwkowy (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
sonnentau 2012-01-26 01:11:55.329