7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Kompot z konfitur poziomkowych

Średnia ocena: [4.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [2]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

28 dag konfitur,
1l wody,
sok z cytryny.

Przygotowanie:

W przegotowanej, gorącej wodzie rozprowadzić konfitury. Dodać kilka kropel soku z cytryny. Oziębić i wlać do szklanej wazy lub wyporcjować.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-02-16 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: gr.dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor:Z.Wodecki
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

Tak proste, a tak genialne. :) Wypróbuję następnym razem, jak mi w domu soków zabraknie.
sonnentau 2012-01-26 01:11:55.329

poziomki,sok z cytryny ,woda i blender miksujemy i sobie pijemy
~purqu 2007-06-22 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Chłodnik poziomkowo-truskawkowy z maślanką (lakto-wege)
Kwas z soków: poziomkowego i porzeczkowego (wegańska)
Kompot z truskawek (wegańska)
Kompot "suszony" (wegańska)
Kompot wigilijny (wegańska)
Konfitura z pomarańczy (wegańska)
Konfitura z jarzębiny (wegańska)
Konfitura jabłkowa (wegańska)
Kompot jabłkowy z goździkami (wegańska)
Kompot jabłkowo-śliwkowy (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas