7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:kwas chlebowy
2 lyzki tartego chrzanu na każdy litr kwasu chlebowego Przygotowanie:Wyroznia sie duza moca.
Jest przygotowywany na podstawie kwasu chlebowego. Do kazdego litra kwasu dodac 2 lyzki tartego chrzanu, wymieszac i dac wystac w ciagu 10 godzin. Nastepnie kwas przecedzic i rozlac w butelki.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-02-04 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: gr.dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor:"e. taranov"
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Kwas chlebowy (wegańska & RAW)Kwas chlebowy 3 (wegańska) Kwas chlebowy, czyli podpiwek (wegańska) Kwas chlebowy - recepta uproszczona (z miętą) (wegańska & RAW) Kwas chlebowy podchmielony (z suszonym chmielem) (wegańska & RAW) Kwas chlebowy z dodatkiem soku z cytryny (wegańska & RAW) Kwas chlebowy ze skórką cytrynową lub pomarańczową (wegańska & RAW) Kwas chlebowy - oryginalna recepta (ze słodem zbożowym, miętą i białą melasą) (wegańska & RAW) Kwas wigilijny (wegańska) Kwas litewski (wegańska & RAW) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |