7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:40 dag warzyw mieszanych (marchewka, pietruszka, seler, por, kalafior, kalarepa, 1/2 szklanki zielonego groszku),
sól, pieprz, 3 łyżki startego żółtego sera, 1/2 szklanki śmietany, 4 łyżki makaronu, zielenina Przygotowanie:Obrane i umyte warzywa pokrajać na cienki makaronik lub zetrzeć na tarce, kalafior podzielić na cząstki, zalać w garnku 1 i 1/2 l wrzącej wody, dodać sól, pieprz, gotować na dość silnym ogniu przez 15 min. Następnie dodać makaron i gotować przez dalsze 15 min. Po odstawieniu z ognia dodać ser, wlać śmietanę i wsypać zieleninę.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-02-24 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: gr.dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor:Z.Wodecki
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Zupa jarzynowa (wegańska)Zupa neapolitańska - krem z pomidorami i żółtym serem (bez ograniczeń) Zupa neapolitańska - na białej zasmażce, z parmezanem (bez ograniczeń) Zupa jarzynowo-grzybowa (lakto-wege) Zupa jarzynowo-ryżowa (wegańska) Zupa neapolitańska - z warzywami, długim makaronem i żółtym serem (lakto-wege) Zupa jarzynowa z zielonych ogórków (wegańska) Zupa-krem jarzynowo-kalafiorowa (wegańska) Zupa-krem jarzynowa z ryżem (wegańska) Zupa jarzynowa z kalafiorem i zieloną soczewicą (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |