7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 1 osoby50 g makaronu typu wstążki
50 g zielonego groszku (świeżego lub mrożonego) 125 g kurek 1 cebula dymka oliwa do smażenia sok z cytryny kilka liści sałaty sól pieprz Przygotowanie:1. Makaron ugotować, odcedzić.
2. Groszek ugotować w osolonym wrzątku (5 minut). 3. Cebulę posiekać. 4. Grzyby i cebulę smażyć na oliwie przez 3 minuty, przyprawić, dodać 1 łyżkę soku z cytryny. 5. Sałatę porozrywać palcami na małe kawałki. 6. Składniki wymieszać.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2000-07-10 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Chudnij z nami" Wydanie Specjalne nr 3/2000 "Super Linii" - miesięcznika promującego zdrowy tryb życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Winegretowa sałatka makaronowa z papryką i groszkiem konserwowym (wegańska)Sałatka: prażona quinoa z chrupiącym tofu, pomidorem i zielonym groszkiem (wegańska) Ryż z zielonym groszkiem (wegańska) Sałatka z kurkami (lakto-wege) Canelloni z zielonym groszkiem w pomidorach (bez ograniczeń) Żółty ryż z zielonym groszkiem (wegańska) Papryczki faszerowane zielonym groszkiem (wegańska) Zupa grzybowa z zielonym groszkiem (wegańska) Sałatka z soczewicy z grzybami leśnymi (wegańska) Zapiekanka makaronowa z groszkiem i porem (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |