7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:tofu 0,2 kg
koncentrat pomidorowy (łyżeczka obfita) cebula mała sezam + słonecznik zmielony (opcjonalnie) sól kamienna Przygotowanie:Tofu rozdrobnić, cebulę drobno posiekać, ziarna uprażyć i zmielić w młynku. Wszystkie składniki zmieszać i doprawić solą.
Nadesłał(a) wojmat,
dnia: 2001-01-05 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Wojmat, ale to takie proste, że każdy może wymyśleć ;-)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Pasta z tofu i tahini (wegańska)Orzechowa pasta z tofu (wegańska) Pasta pomidorowa z tofu (wegańska) Pieczarkowa pasta z tofu (wegańska) Pasta do pieczywa dla sceptyków tofu (wegańska) Pasta warzywna z soczewicą i tofu (wegańska) Pasta z awokado, tofu i migdałów (wegańska) Paputof - pasta z tofu i papryki (wegańska) Botwinka różowa wegańska (wegańska) Pasta portowa z ciecierzycy i wędzonego tofu (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |