7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki:250 g majonezu,
białko, sól, Przygotowanie:Białko z niewielką ilością soli ubić na sztywną pianę, dodać do gotowego majonezu, ostrożnie wymieszać. Podawać do delikatnych gotowanych warzyw serwowanych na zimno np. kalafiora, brokułów lub szparagów. Przyrządzać tuż przed podaniem, aby sos majonezowy nie zrobił się zbyt rzadki.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-02-18 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: gr.dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor:nn
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Pokrzywy w majonezie (ovo-wege)Majonez domowy (ovo-wege) Majonez tradycyjny (ovo-wege) Majonez czosnkowy (bez ograniczeń) Majonez z ziemniaków (wegańska) Majonez fasolowy (wegańska) Majonez koktajlowy (bez ograniczeń) Majonez dziadziusia (wegańska) Majonez z awokado (wegańska) Majonez z ryżu (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |