7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Jabłka pieczone z migdałami, konfiturami i aromatycznym winnym sosem
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 4 osób4 duże winne jabłka
4 łyżeczki gęstych konfitur wiśniowych /lub malinowych/ 100 ml czerwonego wina mały kawałek cynamonu 2 goździki 8 migdałów 2 łyżki cukru Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Jabłka pieczone z winnymi rodzynkami i sosem karmelowo-śmietankowym (lakto-wege)Jabłka pieczone z rodzynkami, migdałami, miodem i cynamonem (lakto-wege) Jabłka pieczone z amarantusem (wegańska) Aromatyczne pieczone ziemniaki z sosem z jarmużu, pomidorów i garam masala.. (wegańska) Bardzo aromatyczna konfitura z gruszek z imbirem (wegańska) Pieczona/grillowana paryka marynowana w oliwie z octem winnym (wegańska) Jabłka pieczone z rodzynkami i dżemem (wegańska) Pieczone jabłka nadziewane kremem owocowo-imbirowym (bez ograniczeń) Jabłka pieczone z rodzynkami i sokiem pomarańczowym (wegańska) Aromatyczne ziemniaki pieczone lub grillowane w całości (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |