7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:1 puszka brzoskwiń,
1 butelka (0,7 l.) białego wytrawnego wina(np.Chardonnay) 1/2 szklanki likieru pomarańczowego(np.Curacao Triple Sec). Przygotowanie:Brzoskwinie osączyć z zalewy, pokroić na cząstki i włożyć do dużego szklanego naczynia. Wlać wino, likier i wymieszać. Wstawić do lodówki na 2 godz. Do pucharków przełożyć cząstki brzoskwiń i zalać alkoholem.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-02-18 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: gr.dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor:nn
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sernik z brzoskwiniami (bez ograniczeń)Czekoladowy tort z brzoskwiniami (bez ograniczeń) Sernik z tofu z brzoskwiniami (wegańska) Naleśniki z brzoskwiniami i orzechami włoskimi (wegańska) Sałatka owocowa z winogronami i brzoskwiniami (wegańska & RAW) Sałatka ryżowa z brzoskwiniami, ananasem i orzechami (wegańska) Babka ryżowa z brzoskwiniami (bez mąki!) (bez ograniczeń) Słodka zupa owocowa z truskawkami i brzoskwiniami lub morelami (wegańska) Kostka sojowa po hawajsku - z curry, brzoskwiniami i ananasami (wegańska) Nowości:Zupa krem z jarmużu z kaszą jęczmienną (wegańska)Denaturatka - zupa z kapusty czerwonej (wegańska) Bigos z kiszonych buraków (wegańska) Aromatyczne pieczone ziemniaki z sosem z jarmużu, pomidorów i garam masala.. (wegańska) Zapiekanka z bakłażanem i cukinią (wegańska) Domowe pesto (lakto-wege) Azjatyck mix- improwizacja (wegańska) Tarta zimowa ze szpinakiem (wegańska) Bakłażany zapiekane z jabłkiem (wegańska) Surówka z czerwonej kapusty (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |