7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Bowle z brzoskwiniami



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

1 puszka brzoskwiń,
1 butelka (0,7 l.) białego wytrawnego wina(np.Chardonnay)
1/2 szklanki likieru pomarańczowego(np.Curacao Triple Sec).

Przygotowanie:

Brzoskwinie osączyć z zalewy, pokroić na cząstki i włożyć do dużego szklanego naczynia. Wlać wino, likier i wymieszać. Wstawić do lodówki na 2 godz. Do pucharków przełożyć cząstki brzoskwiń i zalać alkoholem.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-02-18 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: gr.dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor:nn
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sernik z brzoskwiniami (bez ograniczeń)
Czekoladowy tort z brzoskwiniami (bez ograniczeń)
Sernik z tofu z brzoskwiniami (wegańska)
Naleśniki z brzoskwiniami i orzechami włoskimi (wegańska)
Sałatka owocowa z winogronami i brzoskwiniami (wegańska & RAW)
Sałatka ryżowa z brzoskwiniami, ananasem i orzechami (wegańska)
Babka ryżowa z brzoskwiniami (bez mąki!) (bez ograniczeń)
Słodka zupa owocowa z truskawkami i brzoskwiniami lub morelami (wegańska)
Kostka sojowa po hawajsku - z curry, brzoskwiniami i ananasami (wegańska)

Nowości:

Zupa krem z jarmużu z kaszą jęczmienną (wegańska)
Denaturatka - zupa z kapusty czerwonej (wegańska)
Bigos z kiszonych buraków (wegańska)
Aromatyczne pieczone ziemniaki z sosem z jarmużu, pomidorów i garam masala.. (wegańska)
Zapiekanka z bakłażanem i cukinią (wegańska)
Domowe pesto (lakto-wege)
Azjatyck mix- improwizacja (wegańska)
Tarta zimowa ze szpinakiem (wegańska)
Bakłażany zapiekane z jabłkiem (wegańska)
Surówka z czerwonej kapusty (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas