7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:4 brzoskwinie,
3 łyżki posiekanych migdałów lub orzechów, 1/4 szklanki cukru, łyżka wiśniówki, 1/2 szklanki białego wina Przygotowanie:Brzoskwinie przekroić na pół, wyjąć pestki. półówki wyłożyć na ogniotrwałe salaterki wypukłością do dołu. Migdały wymieszać z cukrem i wiśniówką, napełnić otwory po pestkach. Polać całość winem i wstawić na 10-15 min. do średnio nagrzanego piekarnika. Podawać na zimno.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-02-17 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: gr.dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor:Z.Wodecki
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:podobno ryż po włosku:) (bez ograniczeń)Brokuły po włosku (z winegretem) (wegańska) Brzoskwinie z grilla (wegańska+miód) Brzoskwinie zapiekane (bez ograniczeń) Brzoskwinie z jogurtem orzechowym (lakto-wege) Brzoskwinie w morelowej galaretce (lakto-wege) Brzoskwinie w sosie serowym (lakto-wege) Gorące pikantne brzoskwinie (wegańska) Cebula po włosku - smażona z serem, jajkami i szczypiorkiem (bez ograniczeń) Brzoskwinie w szampanie z kremem malinowym (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |