7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:8 brzoskwiń,
15 dag czarnych jagód, 1/2 łyżki cukru Krem serowy: 1 opakowanie serka homogenizowanego, 1/2 szklanki mleka lub śmietany, 3-4 łyżki cukru, 5 dag rodzynek, 5 dag posiekanych orzechów włoskich, 1 łyżeczka soku z cytryny Przygotowanie:Zmiksować ser z mlekiem aż powstanie krem. Dodać cukier, wymyte rodzynki i orzechy. Wymieszać z sokiem. Płaskie naczynie napełnić kremem. Owoce wymyć, osączyć. Dojrzałe brzoskwinie obrać ze skórki, przekroić wzdłuż, usunąć pestki, ułożyć na kremie. półówki brzoskwiń napełnić jagodami i posypać cukrem.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-02-18 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: gr.dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor:Z.Wodecki
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Makaron z sosem serowym (lakto-wege)Makaron z sosem serowym 1 (lakto-wege) Sos serowo-ziołowy (lakto-wege) Sos serowy na ciepło (lakto-wege) Sos a'la serowy (wegańska) "Serowy" sos ze słonecznika (wegańska) Wegański sos serowy (wegańska) Sos a la serowy do makaronu (wegańska) Brokułowo-serowy sos do makaronu (lakto-wege) Makaron z sosem serowo-śmietanowym (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |