7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:350 g prawdziwkow (swiezych lub slonych), albo 60 suszonych,
200 g cebuli, 100 slonych ogorkow 100 g oliwek, 100 g przetartych pomidorow, 50 g masla 1,6 l rosolu grzybowego, 150 g smietany, listek bobkowy, pieprz czarny caly, swieza pokrajana zielenina. Przygotowanie:Przygotowane swieze prawdziwki ugotowac i pociac w paski, rosul pozostawic dla soljanki. Jezeli sie uzywa grzyby suszone, to je oczyscic, ugotowac jak dla przygotowania rosolu grzybowego. Soljanke mozna przygotowac i ze slonych grzybow, ktore trzeba przemyc i pociac.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-02-17 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: gr.dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor:"e. taranov"
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Masło grzybowe (lakto-wege)Zupa jarzynowo-grzybowa (lakto-wege) Sos grzybowy na zasmażce (lakto-wege) Paszteciki orzechowo-grzybowe (ovo-wege) Placki ziemniaczano-grzybowe (wegańska) Grzybowe kotleciki z serem (bez ograniczeń) Krokiety pęczakowo-grzybowe (ovo-wege) Sos grzybowy najprostszy (wegańska) pasztet strączkowo - grzybowy (wegańska) Sos grzybowy na zasmażce i śmietanie (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |