
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Fasolka szparagowa duszona z oregano
Średnia ocena: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:0,5 kg fasolki szparagowej
1 cebula 2 łyżki oleju sól oregano Przygotowanie:
Pokrojoną drobno cebulę podsmażyć na oleju, dodać pokrojoną fasolkę, przyprawy i trochę wody. Dusić do miękkości przez 15-20 min.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-02-02 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Vegan Planet (serwis już nie istnieje)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Fasolka szparagowa duszona z pomidorami i jajkiem (ovo-wege)Fasolkowo - fasolka szparagowa duszona w pomidorach (wegańska) Fasolka szparagowa duszona z oliwkami i tymiankiem (wegańska) Fasolka szparagowa po grecku (duszona w pomidorach) (wegańska) Fasolka szparagowa duszona na oliwie, na kwaśno (wegańska) Fasolka szparagowa po grecku (duszona z czosnkiem i natką) (wegańska) Fasolka szparagowa duszona z cukinią, pieczarkami i innymi warzywami (wegańska) Duszony kalafior, brukselka, żółta fasolka szparagowa z prażonym sezamem (wegańska) Duszone karczochy z Kalabrii (z owczym serem i oregano) (lakto-wege) Pasta z fasoli z oregano i zrumienioną cebulką (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
bardzo dobre, następnym razem dodam więcej cebuli :)
banka 2013-09-11 17:36:02.653