7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:1 szklanka kaszy jęczmiennej "pęczak"
2,5 szklanki wody 50 g rodzynek 50 g wiórków kokosowych 2 utarte jabłka 1 łyżka oleju Przygotowanie:Do gotującej wody wsypać kaszę, rodzynki i wiórki kokosowe. Przykryć i gotować na małym ogniu 30 min.
Dodać olej i utarte jabłka, wymieszać.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-02-12 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Vegan Planet (serwis już nie istnieje)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Ryż z tartym jabłkiem (wegańska)Słodka sałatka z pęczaku z bakaliami i miodem (wegańska) Twarożek z tartym jabłkiem i rodzynkami (lakto-wege) Chrzan w śmietanie z tartym jabłkiem (lakto-wege) Buraczki do obiadu (tarte, z jabłkiem) (wegańska) Migdałowe naleśniki z tartym jabłkiem (ovo-wege) Pyszne śniadanie z kaszy jaglanej (z bakaliami i jabłkiem) (lakto-wege) Sos curry doprawiony tartym jabłkiem (np. z ryżem) (wegańska) Surówka piękności z zarodkami i płatkami zbożowymi, bakaliami i jabłkiem (lakto-wege) Kluseczki z pęczaku (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |