7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:6 szklanek pokrojonych jabłek
1 łyżeczka cynamonu 3/4 szklanki soku z jabłek 2 łyżki mąki ziemniaczanej 3 szklanki granoli Przygotowanie:Gotować jabłka z cynamonem i sokiem jabłkowym aż do miękkości, nie rozgotowując. Dodać mąkę zmieszaną rozmieszaną z 2 łyżkami zimnej wody i gotować do zagęszczenia.
Przed podaniem dodać 3 szklanki granoli.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-02-11 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Vegan Planet (serwis już nie istnieje)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Serowe sufleciki i jabłka zapiekane z granolą (bez ograniczeń)Jabłka w kruszonce (lakto-wege) Jabłka w cieście (wegańska) Jabłka w szlafroczkach (bez ograniczeń) Jabłka z patelni (wegańska) Wytrawne jabłka w cieście (lakto-wege) Syli jabłka z grilla (wegańska+miód) Gorące jabłka łasucha (wegańska+miód) Jabłka zapiekane z orzechami (ovo-wege) Surówka z jabłka i marchewki (wegańska & RAW) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |