
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Jabłka pieczone z rodzynkami i sokiem pomarańczowym
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:1-2 jabłka na osobę
rodzynki sok pomarańczowy Przygotowanie:
Wyciąć ogryzek ze środka, nie krojąc jabłka na połowę. W środek włożyć rodzynki polewając sokiem pomarańczowym, a następnie piec na blasze w soku owocowym przez około godzinę (soku nie powinno być więcej niż 1 cm od dna blaszki).
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-02-11 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Vegan Planet (serwis już nie istnieje)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Jabłka pieczone z rodzynkami i dżemem (wegańska)Jabłka pieczone z rodzynkami, migdałami, miodem i cynamonem (lakto-wege) Jabłka pieczone z winnymi rodzynkami i sosem karmelowo-śmietankowym (lakto-wege) Jabłka pieczone z amarantusem (wegańska) Muesli owocowo-orzechowe z sokiem pomarańczowym lub mlekiem (wegańska) Surówka z marchwi i jabłka z rodzynkami (wegańska & RAW) Sernik z rodzynkami i skórką pomarańczową (bez ograniczeń) Sałatka z pora, jabłka, marchewki i rodzynek z sezamem (wegańska) Halawa - Bhuni hui czini ka halawa (z sokiem i skórką pomarańczową) (lakto-wege) Napój życia i młodości (z sokiem pomarańczowym i śliwkami suszonymi) (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |