7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Gulasz egipski (paprykowo-pomidorowy z fasolą i kukurydzą)
Średnia ocena:
[5.0
z 2 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [1]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:1/2 szklanki posiekanej zielonej papryki
1 szklanka posiekanej cebuli 2 łyżki oleju 2 szklanki kukurydzy z puszki 2 szklanki ugotowanej dużej fasoli 1 szklanka wody 1/3 szklanki przecieru pomidorowego lub 2/3 szklanki pokrojonych pomidorów 2 szklanki pokrojonej w krążki młodej cukinii sól 1/2 szklanki posiekanej zielonej pietruszki Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Gulasz sojowy z fasolą (wegańska)Pasta paprykowo - pomidorowa (wegańska) Sos paprykowo-pomidorowy z ciecierzycą (wegańska) Zupa pomidorowa z kukurydzą (lakto-wege) Ryżowa sałatka z fasolą, kukurydzą, papryką i rzodkiewkami (wegańska) Feta w sosie pomidorowo-paprykowo-czosnkowym (lakto-wege) Zupa paprykowo-pomidorowa z ryżem lub kuskusem (wegańska) Sos pomidorowo-paprykowo-pieczarkowy (do kopytek itp.) (wegańska) Sos sojowo-pomidorowo-paprykowy do makaronu, kasz (wegańska) Makaron razowy z sosem pomidorowo-paprykowo-pieczarkowym (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
satinette 2010-08-11 19:11:03.703