7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Sos "Chateau" do ziemniaków, szparagów i innych warzywPodajemy sos gorący w sosjerce jako dodatek do ziemniaków z wody lub pieczonych.
Średnia ocena:
[4.5
z 2 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:szklanka bulionu lub wywaru warzywnego
2 łyżeczki mąki 125g masła/ margaryny lub olej łyżeczka drobniutko posiekanej natki pietruszki sok z połowy cytryny sól szczypta pieprzu cayenne Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Sos holenderski do szparagów i innych warzyw (bez ograniczeń)Tofu duszone z ziemniakami, cukinią, brokułem i innymi warzywami (lakto-wege) Soczewica z kalarepką i innymi warzywami (wegańska) Ziemniaki po irlandzku - zapiekane pod sosem serowym z warzywami i zielem angielskim (lakto-wege) Makaron ze szparagami w sosie pomidorowym (wegańska) Szparagi z sosem majonezowym i orzechami (wegańska) Amarantus pieczony z marchewką, porem i innymi warzywami (lakto-wege) Szybki kuskus z papryką, pieczarkami i innymi warzywami (wegańska) Gulasz z fasolki szparagowej i innych warzyw (wegańska) Tosty z czosnkową oliwą, pomnidorami i innymi warzywami (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |