7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Leczo paprykowe z włoszczyzną (marchwią, pietruszką i selerem)
Średnia ocena:
[5.0
z 2 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [1]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:1 szklanka startej marchwi
1 szklanka startej pietruszki 1 szklanka startego selera 1/4 szklanki wody 1 łyżka oleju 2 szklanki posiekanej papryki 2 szklanki posiekanej cebuli 2 szklanki posiekanych pomidorów sól słodka i ostra papryka ew. inne przyprawy - np. pieprz, odrobina czosnku ew. 1 łyżka mąki Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:A może leczo? Z włoszczyzną i ew. z ciecierzycą (wegańska)Leczo cukiniowo-paprykowe z makaronem (wegańska) Sałatka ryżowa z pieczarkami, papryką, marchwią i selerem (lakto-wege) Sałatka marynowana z ogórków z marchwią i selerem (na zimę) (wegańska) Leczo wielowarzywne - z cukinią, selerem naciowym, marchewką i pieczarkami (wegańska) Leczo (wegańska) Kopytka z pietruszką (lakto-wege) Chleb z marchwią (ovo-wege) Ciasto drożdżowe z marchwią (bez ograniczeń) ciasto z marchwią i rodzynkami (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Właśnie wczoraj zrobiłam podobną potrawę. włoszczyznę również pokroiłam (nie ucierałam). Dodatkowo mała cukinia i cebula czerwona. Znakomite! Gorąco polecam i na zimne i na gorące dni!
Dana 2012-08-21 18:49:09.365