7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Tofu smażone z dodatkiem sosu sojowego

Średnia ocena: [4.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

30 dag tofu
łyżka sosu sojowego
3 łyżki oleju do smażenia

Przygotowanie:

Tofu pokroić w plastry. Rozgrzać na patelni olej, kłaść plastry i smażyć na złoty kolor. Pod koniec smażenia skropić sosem sojowym. Podawać z ryżem, ziemniakami lub grzankami z razowego chleba.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-02-02 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Vegan Planet (serwis już nie istnieje)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Smażone tofu po koreańsku - w ostrym sosie (lekko słodkim:) (wegańska)
Sos "tatarski" na bazie tofu i mleka sojowego (wegańska)
Smażone tofu czosnkowe (wegańska)
Smażone tofu z żurawiną (wegańska)
Cebulowe smażone tofu (wegańska)
Smażone kiełki z tofu (wegańska)
Tofu smażone czosnkowo-imbirowe (wegańska)
Ryż z warzywami i kotletami sojowymi lub tofu w sosie curry (wegańska)
Pyszna sałatka z tofu, warzywami, mleczkiem kokosowym i sosem sojowym (wegańska)
Tofu z mleka sojowego (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas