7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:2 bakłażany
4 łyżki mąki sól pieprz tymianek olej do smażenia Przygotowanie:Obrać bakłażany i pokroić w plastry. Posolić z obu stron, odłożyć na jakiś czas, aż wydzielą wodę. Obtaczać w mące zmieszanej z przyprawami i smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-02-02 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: na podstawie Vegan Planet (serwis już nie istnieje)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Kotlety z bakłażana w kokosowej panierce (ovo-wege)Falafel w panierce z dipem jogurtowo-ziołowym (wegańska) Kotleciki pieczarkowo-ziemniaczane w panierce sezamowej (wegańska) Kotlety z bakłażana (wegańska) Smażona feta w panierce (bez ograniczeń) Cukinia w panierce (w cieście) (wegańska) Sos ziołowy 1 (lakto-wege) Omlet ziołowy (bez ograniczeń) Smażony ser w sezamowej panierce (lakto-wege) Grillowane roladki z bakłażana i z cukinii (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~maa 2005-08-16 00:00:00.0