7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Kotleciki z bakłażana w ziołowej panierce



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

2 bakłażany
4 łyżki mąki
sól
pieprz
tymianek
olej do smażenia

Przygotowanie:

Obrać bakłażany i pokroić w plastry. Posolić z obu stron, odłożyć na jakiś czas, aż wydzielą wodę. Obtaczać w mące zmieszanej z przyprawami i smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-02-02 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: na podstawie Vegan Planet (serwis już nie istnieje)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

no niestety porażka.bakłażany strasznie nasiąkają olejem.bez smaku:(
~maa 2005-08-16 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Kotlety z bakłażana w kokosowej panierce (ovo-wege)
Falafel w panierce z dipem jogurtowo-ziołowym (wegańska)
Kotleciki pieczarkowo-ziemniaczane w panierce sezamowej (wegańska)
Kotlety z bakłażana (wegańska)
Smażona feta w panierce (bez ograniczeń)
Cukinia w panierce (w cieście) (wegańska)
Sos ziołowy 1 (lakto-wege)
Omlet ziołowy (bez ograniczeń)
Smażony ser w sezamowej panierce (lakto-wege)
Grillowane roladki z bakłażana i z cukinii (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas