7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:buraki
fasola perłowa lub inna marchew por seler kapusta biała ziemniaki grzyby suszone koncentrat pomidorowy sól pieprz susz warzywny (opcjonalnie) Przygotowanie:Warzywa (włoszczyznę) umyć, oczyścić, opłukać, pokroić w paski, zalać wodą, można dodać też susz warzywny, gotować. Kapustę i ziemniaki pokrajać w kostkę, dodać do podgotowanej włoszczyzny, ugotować.
Buraki ugotować w łupinach, obrać, pokrajać w paski. Grzyby ugotować i pokrajać w paski. Dodać do zupy razem z koncentratem pomidorowym, przyprawić.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-02-11 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Vegan Planet (serwis już nie istnieje)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:
Ja do barszczu ukrainskiego dodaje papryke czerwoną lub zielonąi na koniec dobrze jest umoczyc w barszczu papryczke chili:):) pycha!!!!pozdrawiam
~ukrainka 2004-10-19 00:00:00.0 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Barszcz ukraiński na zakwasie buraczanym (wegańska)Barszcz z rzodkwią (lakto-wege) Barszcz zakarpacki (lakto-wege) Barszcz z botwiną (lakto-wege) Barszcz czysty (wegańska) Ukraińskie gołąbki z surowych ziemniaków i kaszy jęczmiennej (wegańska) Barszcz buraczany z domowego zakwasu (wegańska) Witariański surowy barszcz na szybko (wegańska & RAW) Barszcz czerwony z wywarem z grzybów (wegańska) Barszcz czerwony na zakwasie z fasolką (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
autor anonimowy 2007-02-12 00:00:00.0