7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Sos pomidorowy z tymiankiem i bazylią



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

1/4 kg pomidorów
2 łyżki oleju
5 łyżek mąki
1 szklanka wody
szczypta tymianku i bazylii

Przygotowanie:

Pomidory sparzyć, obrać i rozgotować w małej ilości wody wraz z ziołami. Mąkę zrumienić na oleju, wlać rozgotowane pomidory - ciągle mieszając, doprowadzić do wrzenia.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-02-11 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Vegan Planet (serwis już nie istnieje)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sos kreolski (pomidorowy z czosnkiem, imbirem i tymiankiem) (wegańska)
Sos śmietanowo-musztardowy ze świeżym tymiankiem (lakto-wege)
Dip / sos majonezowo-czosnkowy z bazylią (ovo-wege)
Sos pomidorowy z koncentratu (wegańska)
Sos pomidorowo-śmietanowy (lakto-wege)
Fasola w sosie pomidorowym (wegańska)
Ciecierzyca w sosie pomidorowym (wegańska)
Spagetti z sosem pomidorowym (lakto-wege)
Por w sosie pomidorowym (wegańska)
Tofu w sosie pomidorowym (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas