7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

3 papryki
1/3 szklanki oliwy
1/3 szklanki mąki
2 łyżki mąki kukurydzianej
sól
2-3 łyżki soku cytrynowego
inne przyprawy wg. smaku

Przygotowanie:

Wszystko zmiksować razem z 2 szklankami wody w blenderze i gotować przez 5 minut.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-02-11 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Vegan Planet (serwis już nie istnieje)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Paprykowy sos (Aurora) (wegańska)
Sos paprykowo-pomidorowy z ciecierzycą (wegańska)
Feta w sosie pomidorowo-paprykowo-czosnkowym (lakto-wege)
Sos paprykowo-ziołowy (do kopytek i innych klusek) (wegańska)
Sos pomidorowo-paprykowo-pieczarkowy (do kopytek itp.) (wegańska)
Sos sojowo-pomidorowo-paprykowy do makaronu, kasz (wegańska)
Makaron razowy z sosem pomidorowo-paprykowo-pieczarkowym (wegańska)
Sałatka wykwintna (pieczarkowo-paprykowa z bakaliami i sosem jogurtowym) (lakto-wege)
Twarożek paprykowy (lakto-wege)
Zupa paprykowa (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas