7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

"Ser" Velvet do pieczywa



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

1/4 szklanki czerwonej papryki
1/4 szklanki cebuli
1 ząbek czosnku
1/3 szklanki oleju
1/3 szklanki mąki
3 łyżki mąki ziemniaczanej
3 łyżki soku cytrynowego
1,5 łyżeczki soli

Przygotowanie:

Wszystkie składniki zmiksować z 3 szklankami wody, zagotować i odstawić w zimne miejsce. Podawać na chleb.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-01-18 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Vegan Planet (serwis już nie istnieje)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Pasta pieczarkowo-jajeczna do pieczywa (ovo-wege)
Pasta do pieczywa dla sceptyków tofu (wegańska)
Włoszczyzna - pasta warzywna do pieczywa (wegańska)
Fava - grochowa pasta do pieczywa (wegańska)
Słodka pasta do pieczywa z ciecierzycy i bakalii (wegańska)
Włoski rarytas: aromatyczna oliwa do pieczywa (wegańska)
Wegański krem czekoladowy "bambino" (do pieczywa) (wegańska)
Pasta do pieczywa z suszonych pomidorów, majonezu i bazylii (wegańska)
Pasta do pieczywa z tofu wędzonego z majonezem, koncentratem i zieleniną (ovo-wege)
Wegański ser (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas