7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska & RAW
Składniki:2 szklanki posiekanej kapusty
1,5 szklanki posiekanych pomidorów 1 mała cebula 1/2 zielonej papryki 1/4 szklanki soku cytrynowego 1 łyżeczka soli Przygotowanie:Kapustę posiekać. Pomidory, cebulę i paprykę pokroić.
Wszystkie składniki wymieszać i podawać w salaterce.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-02-02 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Vegan Planet (serwis już nie istnieje)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Surówka z białej kapusty z selerem naciowym i zieloną papryką (lakto-wege)Salata de vinete - sałatka/pasta z pieczonych bakłażanów z zieloną papryką i pomidorami (wegańska) Chłodząca czerwona surówka: pomidor, papryka i truskawki (wegańska & RAW) Surówka z kapusty pekińskiej z papryką, pomidorami i winegretem (wegańska & RAW) Surówka z cukinii z papryką, pomidorem i winegretem (wegańska & RAW) Sałatka awokado po mojemu, z papryką zieloną (wegańska) Glony arame duszone z zieloną papryką i tofu (wegańska) Wiosenna surówka z kapusty pekińskiej z ogórkiem, pomidorem i papryką (wegańska & RAW) Wytrawna zielona sałatka z selerem naciowym, zieloną papryką i ogórkiem (lakto-wege) Zupa "kapuściana" (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |