7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki:mały słoiczek marynowanej papryki
1/2 słoika kiszonych lub korniszonych ogórków 200 g sera żółtego puszka kukurydzy 1/2 szklanki kwaśnej, gęstej śmietany 1/2 szklanki majonezu sól pieprz Przygotowanie:Paprykę i ogórki pokroić w kostkę. Ser zetrzeć na grubym tarle. Dodać kukurydzę. Składniki wymieszać z majonezem i śmietaną. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-02-11 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Przepisy kulinarne z "książki kucharskiej Ismeny Głowania" (strona już nie istnieje)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sałatka meksykańska z puszek z marynowaną cebulką, papryką i serem (bez ograniczeń)Sałatka ryżowa z kukurydzą, papryką, żółtym serem i kiszonym ogórkiem (lakto-wege) Ryżowa sałatka mojej mamy, z kukurydzą, papryką i żółtym serem (lakto-wege) Papryka nadziewana kukurydzą z serem, dymką i pomidorami (lakto-wege) Sałatka z pęczaku z papryką, kukurydzą i winegretem (wegańska) Sałatka serowo-makaronowa z ogórkami, papryką i kukurydzą (bez ograniczeń) Ryżowa sałatka z fasolą, kukurydzą, papryką i rzodkiewkami (wegańska) Sałatka Jędrusia - ryżowa z kukurydzą, papryką i winegretem (wegańska) Sałatka z soczewicy z pomidorem, kukurydzą i papryką (wegańska) Sałatka porowa z marynowanymi warzywami, jajkiem, papryką i fasolkami (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |