7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki:100g majonezu
150g jogurtu naturalnego 2 łyżki ketchupu 2 łyżki przecieru pomidorowego (preferuję "Kraka" lub Pudliszki") 2 ząbki czosnku sól pieprz Przygotowanie:Majonez wymieszać z jogurtem, dodać ketchup, koncentrat pomidorowy i czosnek. Doprawić solą i pieprzem.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-02-10 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Przepisy kulinarne z "książki kucharskiej Ismeny Głowania" (strona już nie istnieje)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sos majonezowo-chrzanowy (wegańska)Sos czosnkowy "majonezowy" (wegańska) Surówka z kalarepki z sosem majonezowym (ovo-wege) Gruszki w sosie majonezowo-rokforowym (bez ograniczeń) Sos majonezowy z kaszy jaglanej (wegańska) Szparagi z sosem majonezowym i orzechami (wegańska) Sos majonezowy na bazie mleka skondensowanego (lakto-wege) Sos czosnkowy śmietanowo-majonezowy, np. do pity (lakto-wege) Dip / sos majonezowo-czosnkowy z bazylią (ovo-wege) Sos śmietanowo-majonezowy czosnkowy by Viluir (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |