7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: dla 1 osoby2-3 małe pory
gruba sól pieprz z młynka 1/2 pudełeczka kiełków rzodkiewki oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia 1 łyżeczka octu balsamicznego 3-4 łyżeczki parmezanu Przygotowanie:Pory (tylko białe części) pokrój na 6-8-centymetrowe kawałki, dokładnie umyj, wrzuć do dużego garnka z wrzącą, osoloną wodą i gotuj ok. 15 min.
Odcedź warzywa i ułóż na talerzu. Dodaj kiełki, dopraw pieprzem i solą, polej oliwą i octem, posyp parmezanem. Podawaj natychmiast.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sałatka z kukurydzą, papryką, porem i kiełkami fasoli mung (wegańska)Sałatka szpinakowa na ciepło (lakto-wege) Gotowany por z parmezanem, masłem i rozmarynem (lakto-wege) Sałatka z tofu wędzonym i pomidorami na ciepło (lakto-wege) Sałatka na ciepło z kalafiora z jajkiem i czosnkiem (ovo-wege) Ciepło-zimna sałatka z pomidorów i soczewicy z pestkami (wegańska) Sałatka na ciepło z brązowego ryżu i soczewicy (wegańska) Sałatka z fenkuła (korzenia kopru włoskiego) na ciepło (wegańska) Sałatka z porów z żółtym serem (lakto-wege) Sałatka z soczewicy (z jabłkiem i porem) (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |