7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Zupa z soi

Średnia ocena: [5.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla 1 osoby

50 g suchej soi
30 g włoszczyzny bez kapusty
1 mały pomidor
1 łyżeczka mąki pszennej
50 g cebuli

Przygotowanie:

Soję moczyć 12 godz., przecedzić, wypłukać, ugotować w osolonej wodzie, zmielić. Włoszczyznę umyć i pokroić, ugotować. Pomidora umyć, pokroić w kostkę. Cebulę obrać, pokroić i podsmażyć. Soję połączyć z warzywami i zaprawić mąką.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-02-02 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Super Linia - miesięcznik promujący zdrowy styl życia nr 1/2001
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Zapiekana z soi (lakto-wege)
Legumina z soi (bez ograniczeń)
Pasztet z soi i szpinaku (ovo-wege)
Pasztet z soczewicy i soi (bez ograniczeń)
Puree z soi z cebuką (wegańska)
Makaron o smaku soi (wegańska)
Pasta z soi i włoszczyzny (do chleba) (wegańska)
Kotlety z soi z suszonymi grzybami (ovo-wege)
Kotlety z soi i gotowanych jajek (ovo-wege)
Kotleciki mielone z grochu i soi (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas