7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 1 osoby50 g suchej soi
30 g włoszczyzny bez kapusty 1 mały pomidor 1 łyżeczka mąki pszennej 50 g cebuli Przygotowanie:Soję moczyć 12 godz., przecedzić, wypłukać, ugotować w osolonej wodzie, zmielić. Włoszczyznę umyć i pokroić, ugotować. Pomidora umyć, pokroić w kostkę. Cebulę obrać, pokroić i podsmażyć. Soję połączyć z warzywami i zaprawić mąką.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-02-02 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Super Linia - miesięcznik promujący zdrowy styl życia nr 1/2001
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Zapiekana z soi (lakto-wege)Legumina z soi (bez ograniczeń) Pasztet z soi i szpinaku (ovo-wege) Pasztet z soczewicy i soi (bez ograniczeń) Puree z soi z cebuką (wegańska) Makaron o smaku soi (wegańska) Pasta z soi i włoszczyzny (do chleba) (wegańska) Kotlety z soi z suszonymi grzybami (ovo-wege) Kotlety z soi i gotowanych jajek (ovo-wege) Kotleciki mielone z grochu i soi (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |