7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 1 osobyspory plasterek dyni (150 g)
1 mała marchewka 1/4 selera 1 pietruszka 1/2 pora 1 cebula mała puszka przecieru pomidorowego łyżeczka oliwy chili sól sok z cytryny Przygotowanie:Pokroić seler, marchew, pietruszkę, por i cebulę. Udusić z dodatkiem oliwy i przecieru pomidorowego, doprawić chili i solą.
Dynię pokroić w kostkę, ugotować pod przykryciem, odcedzić. Ostudzone warzywa zmieszać z dynią, posolić i skropić sokiem z cytryny.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sałatka z dyni - przepis bazowy (wegańska)Pożywna sałatka z kaszą gryczaną i pestkami dyni (wegańska) Kotlety fasolowe po grecku (ovo-wege) Pitta z serem feta po grecku (lakto-wege) Kotlety sojowe po grecku (na zimno) (wegańska) Spagetti po grecku - ze smażoną cukinią i parmezanem (lakto-wege) Fasolka szparagowa po grecku (duszona w pomidorach) (wegańska) Fasolka szparagowa po grecku (duszona z czosnkiem i natką) (wegańska) Racuszki z dyni (bez ograniczeń) Ciasto z dyni (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |