7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Fasola perłowa a'la Bożenka - z migdałami, oliwkami i kaparamiPodawać z ziemniakami (drążonymi), ryżem z surówkami. Życzę smacznego.
Średnia ocena:
[3.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:2 szklanki fasoli perłowej
3 łyżki łuskanych migdałów 12 oliwek 10 kaparów 3 łyżki musztardy 5 łyżek białego wytrawnego wina 2 łyżki czerwonego wytrawnego wina sól pieprz cukier Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Bakłażany faszerowane z oliwkami i kaparami (ovo-wege)Spaghetti z bakłażanem, kaparami i oliwkami (wegańska) Lipcowa sałata z fetą, oliwkami, kaparami i winegretem (lakto-wege) Marokańska sałatka ziemniaczana - z oliwkami i kaparami (wegańska) Pasta kanapkowa z soczewicy z oliwkami i kaparami (wegańska) Słodkie kulki a'la rafaello (z migdałami) (wegańska) Ostra fasolka szparagowa z migdałami (wegańska) Kremowe spaghetti a'la Gdynia (z sosem pomidorowym z tofu i kaparami) (wegańska) Bukiet warzyw z brązowym ryżem, oliwkami, kaparami i mozarellą (lakto-wege) Makaronowa sałatka śródziemnomorska z papryką, pomidorami, oliwkami i kaparami (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |