7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Jabłka pieczone z rodzynkami, migdałami, miodem i cynamonem
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: dla 4 osób4 duże jabłka
50 g rodzynek 50 g migdałów 1 łyżka miodu szczypta cynamonu 2 płaskie łyżki margaryny Przygotowanie:Jabłka umyć, ściąć od strony szypułki i wydrążyć tak, aby została warstwa 1 cm miąższu. Rodzynki wymieszać z migdałami, miodem, cynamonem i roztopioną margaryną. Farszem wypełnić jabłka, każde owinąć folią aluminiową i piec 20 min. w temp 200 stopni.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-02-08 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Super Linia nr 2/2001 - miesięcznik promujący zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Jabłka pieczone z rodzynkami i dżemem (wegańska)Jabłka pieczone z rodzynkami i sokiem pomarańczowym (wegańska) Jabłka pieczone z migdałami, konfiturami i aromatycznym winnym sosem (wegańska) Jabłka pieczone z winnymi rodzynkami i sosem karmelowo-śmietankowym (lakto-wege) Jabłka pieczone z amarantusem (wegańska) Zupa nic z rodzynkami i migdałami (bez ograniczeń) Żółty kuskus z rodzynkami i migdałami (wegańska) Słodki deser z soi z miodem i cynamonem (wegańska+miód) Surówka z marchwi i jabłka z rodzynkami (wegańska & RAW) Surówka z selera z rodzynkami, orzechami i miodem (wegańska+miód) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |