7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki: dla 1 osoby50 g włoszczyzny bez kapusty
100 g pieczarek 50 ml mleka 5 g mąki pszennej 5 g oleju sojowego 1 żółtko zielenina do posypania Przygotowanie:Włoszczyznę pokroić, pieczarki umyć, pokroić, zalać wrzątkiem i ugotować razem z włoszczyzną. Po ugotowaniu przetrzeć lub zmiksować. Sporządzić zawiesinę z mleka i mąki, podprawić zupę i zagotować. Żółtko utrzeć z olejem, rozprowadzić w małej ilości zupy, następnie połączyć z całością. Zupę posypać zieleniną.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-02-08 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Super Linia nr 2/2001 - miesięcznik promujący zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Zupa krem z kalafiora z soczewicą i pieczarkami (Montignac) (wegańska)Zupa kalafiorowa z pieczarkami (lakto-wege) Kremowa zupa z pieczarek (lakto-wege) Zupa z cukini z pieczarkami (wegańska) Zupa-krem z melisy (lakto-wege) Zupa-krem bakłażanowa (lakto-wege) Zupa krem warzywna (lakto-wege) Zupa-krem z pokrzywy (wegańska) Zupa-krem z jarmużu (wegańska) Zupa krem z kalarepy (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |