7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: dla 4 osób30 dag ryżu
jabłko szalotka 2 łyżki utartego parmezanu łyżka posiekanej natki pietruszki sok z cytryny 2 łyżki oliwy do smażenia 1 l bulionu ew. kieliszek wytrawnego białego wina łyżeczka cukru sól pieprz Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Risotto alla milanese (z szafranem i parmezanem) (lakto-wege)Risotto szczypiorkowe (wegańska) Makaron z brokułami i parmezanem (lakto-wege) Sos pieczarkowy z parmezanem (lakto-wege) Babeczki z parmezanem i maślanką (bez ograniczeń) Gnocchi z masłem i parmezanem (bez ograniczeń) Cykoria zapiekana z parmezanem (lakto-wege) Risotto z szafranem i czosnkiem (lakto-wege) Risotto wegetariańskie po toskańsku (wegańska) Risotto fasolkowe po studencku (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |