7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Cebule na sposób francuski (smażone panierowane krążki)
Średnia ocena:
[3.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [1]
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: dla 2 osób4 duże cebule
mleko do ich namaczania 2 łyżki mąki sól pieprz olej do smażenia Przygotowanie:Cebule obrać, umyć, pokroić w plastry grubości 4 mm. Moczyć plastry w mleku, obtaczać w mące, zmieszanej z solą i pieprzem, smażyć w głębokim tłuszczu. Podawać gorące.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-01-24 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Super Linia nr 1/2001 - miesięcznik promujący zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Smażone panierowane krążki cebuli (ovo-wege)Smażone krążki cebuli (wegańska) Krążki cebuli w kożuszku - smażone w cieście z czosnkiem (bez ograniczeń) Smażone krążki cebulowe (lakto-wege) Smażone cebulowe krążki curry (wegańska) Smażone panierowane plastry cukinii (ovo-wege) Smażone panierowane grzyby (kapelusze) (ovo-wege) Panierowana cebula (na płytkim tłuszczu ;) (wegańska) Smażone zielone pomidory (klasyczne, panierowane) (wegańska) Sałatka: smażony boczniak z krążkami cebuli i pomidorami (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~booshee 2004-03-21 00:00:00.0