7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Twarogowa pasta cebulowa



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki: dla 1 osoby

100 g twarogu
20 g oleju
duża cebula
sól

Przygotowanie:

Twaróg rozbić z olejem. Cebulę umyć, pokroić drobno i dodać do twarogu. Wymieszać, posolić do smaku.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-01-24 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Super Linia nr 1/2001 - miesięcznik promujący zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

brzmi smakowicie ;) Muszę spróbować
Dziwnograj 2010-05-05 13:40:10.745

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Pasta twarogowa z kaparami i ogórkiem konserwowym (lakto-wege)
Pasta twarogowa z pieczarką i kiełkami rzodkiewki (lakto-wege)
Awanturka serowa (pasta twarogowa z zieleniną i selerem naciowym) (lakto-wege)
Pasta cebulowo-drożdżowa z jajkiem i zieleniną (ovo-wege)
Pasta drożdżowa (cebulowo-drożdżowa) z majerankiem (wegańska)
Farsz/ pasta cebulowa z tofu z wiórkami kokosowymi (wegańska)
Sałatka ogórkowo-twarogowa (lakto-wege)
Placki twarogowe z ziołami (bez ograniczeń)
Twarożaki - placki twarogowe (bez ograniczeń)
Oponki serowe (twarogowe) (bez ograniczeń)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas