7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: dla 1 osoby100 g twarogu
20 g oleju duża cebula sól Przygotowanie:Twaróg rozbić z olejem. Cebulę umyć, pokroić drobno i dodać do twarogu. Wymieszać, posolić do smaku.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-01-24 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Super Linia nr 1/2001 - miesięcznik promujący zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Pasta twarogowa z kaparami i ogórkiem konserwowym (lakto-wege)Pasta twarogowa z pieczarką i kiełkami rzodkiewki (lakto-wege) Awanturka serowa (pasta twarogowa z zieleniną i selerem naciowym) (lakto-wege) Pasta cebulowo-drożdżowa z jajkiem i zieleniną (ovo-wege) Pasta drożdżowa (cebulowo-drożdżowa) z majerankiem (wegańska) Farsz/ pasta cebulowa z tofu z wiórkami kokosowymi (wegańska) Sałatka ogórkowo-twarogowa (lakto-wege) Placki twarogowe z ziołami (bez ograniczeń) Twarożaki - placki twarogowe (bez ograniczeń) Oponki serowe (twarogowe) (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Dziwnograj 2010-05-05 13:40:10.745