7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Placki z kukurydzy i kwaśnej śmietany z gałką muszkatołową
Średnia ocena:
[5.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [4]
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki: dla 2 osób/proporcje na ok. 16 sztuk/
1 puszka kukurydzy (odsączonej) 1 szklanka mąki 1 szklanka kwaśnej śmietany 2 jajka 2 łyżki oliwy 2 łyżki drobno posiekanej cebuli 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1 łyżeczka cukru 1/2 łyżeczki soli 1/4 łyżeczki gałki muszkatołowej 1/8 łyżeczki białego pieprzu Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Placek ziemniaczany z gałką muszkatołową (wegańska)Sos beszamelowy z gałką muszkatołową (lakto-wege) Pieczarki zapiekane na puree ziemniaczanym z gałką muszkatołową (lakto-wege) Chłodnik z buraczków z cebulą i gałką muszkatołową (lakto-wege) Pieczarki duszone doprawione gałką muszkatołową (wegańska) Zupa krem z topinamburu z gałką muszkatołową (wegańska) Halawa - Sudzi ka halawa (z szafranem i gałką muszkatołową) (wegańska) Ciasto daktylowe z gałką muszkatołową lub cynamonem (wegańska) Puree z cebuli z zasmażką i gałką muszkatołową (wegańska) Kotleciki z gotowanej brukselki z czosnkiem i gałką muszkatołową (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~Misio2 2005-12-21 00:00:00.0