7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: ovo-wege
Składniki:1 średnia kapusta pekińska
3-4 łyżki majonezu curry - dużo, może 1 łyżkę 3-4 łyżki miodu (ew. cukier) 1-2 łyżeczki soku z cytryny sól Przygotowanie:Kapustę pokroić w paseczki. Dodać majonez, curry, miód (ew. cukier), sól i sok z cytryny. Wymieszać. Satysfakcja gwarantowana:-)
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-02-06 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: gr.dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor: dagmara
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Majonezowa sałatka z kapustą pekińską, ananasem i curry (bez ograniczeń)Majonezowa sałatka z kapustą pekińską, jabłkiem i marchewką (ovo-wege) Spaghetti z kapustą pekińską, ciecierzycą i curry (wegańska) Sałatka warstwowa z kapustą pekińską (lakto-wege) Sałatka z kapusty pekińskiej i ryżu (bez ograniczeń) Sałatka (moja ulubiona) z kapusty pekińskiej na słodko (ovo-wege) Sałatka z kapustą pekińską, fasolą, czosnkiem i nie tylko ;) (ovo-wege) Sałatka Gibraltar - z kapusty pekińskiej i pomarańczy (lakto-wege) Sałatka chińska z aromatycznego, imbirowo-czosnkowego ryżu i kapusty pekińskiej (ovo-wege) Sałatka Madzi z papryką i pomidorem, na bazie sałaty lub kapusty pekińskiej (wegańska & RAW) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |