7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Kapusta pekińska duszona z jabłkiem i zasmażką
Średnia ocena:
[4.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:kapusta pekińska
jabłka sól trochę cukru zasmażka jasna: - mąka - olej Przygotowanie:Kapustę poszatkować, dodać pokrojone kwaśne jabłka, posolić, dolać wody i dusić do miękkości.
Na koniec dodać jasną zasmażkę (mąkę delikatnie zrumienić na patelni, wymieszać z olejem, rozprowadzić płynem z kapusty), trochę cukru. W razie potrzeby uzupełniać wodę - kapusta powinna być zawiesista.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-02-05 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: gr.dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor: Joanna
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Kapusta pekińska duszona z ziemniakami (wegańska)Kapusta pekińska duszona z marchewką (wegańska) Kapusta pekińska duszona z winem (wegańska) Kapusta duszona z jabłkiem, do obiadu (wegańska) Surówka z kapusty pekińskiej z jabłkiem i papryką konserwową (wegańska & RAW) Majonezowa sałatka z kapustą pekińską, jabłkiem i marchewką (ovo-wege) Duszona kapusta pekińska skropiona sosem sojowym (wegańska) Fasolka duszona z kapustą pekińską i sezamem (wegańska) Kapusta pekińska duszona z sosem sojowym, czosnkiem i natką (wegańska) Botwina duszona z jabłkiem (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |