7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki:dwa jabłka
puszka kukurydzy trochę żółtego sera pomidor papryka - najlepiej czerwona i zielona rzodkiewki kiwi groszek Przygotowanie:Najpierw robi się bazę: dwa jabłka, puszka kukurydzy i trochę żółtego sera.
(jabłko i żółty ser kroimy w kostkę, jak ziarna kukurydzy). Do wersji warzywnej się wrzuca: pomidora, paprykę - najlepiej czerwoną i zieloną, rzodkiewki, kiwi pokrojone w ćwierćplasterki, rzodkiewki, groszek... Sos dowolny.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-02-04 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: gr.dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor:Aneta Baran baran@sp072.cern.ch
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sałatka a la Anetek - obiadowa 6 (ovo-wege)Sałatka a la Anetek - meksykańska (bez ograniczeń) Sałatka a la Anetek - obiadowa 5 (wegańska) Sałatka a la Anetek - obiadowa 4 (wegańska) Sałatka a la Anetek - obiadowa 2 (wegańska) Sałatka a la Anetek - obiadowa 3 (wegańska) Sałatka a la Anetek - obiadowa (wegańska) Sałatka a la Anetek - warzywna z serem (lakto-wege) Sałatka "Haru no Kaze" z kawałkami kukurydzianego naleśnika (wegańska) Prosta sałatka brokułowo-serowo-kukurydziana (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |